Бата посрещна топло кандидата на Демократическата партия

Във вторник – 12 април, Като част от предизборната кампания 2016 г., кандидатът на Демократическата партия на Екваториална Гвинея, Обианг Нгема Mбасого, проведе среща с членовете на политическата си партия на площада на Паласио де лос Конгресос в Нголо в Бата.

Президентската двойка бе приветствана с банери, аплодисменти и артистични изпълнения на традиционни за региона танци. На церемонията по посрещане присъстваха заместник-председателя на Демократическата партия, Фортунато Нзамби Мачинде ; директорът на Националната кампания , Теодоро Нгема Обианг Maнге и генералния секретар на управляващата партия, Херонимо Оса Оса Еоро и други.
Събитието започна с интегрирането на група гвинейци от политическата партия „ Граждани за иновации „ , последвано от намесата на представителя на коалиционните партии, Томас Мечеба Фернандес, който е поискал от народа на провинция Литорал да гласуват за кандидата Обианг Нгема Mбасого на 24 април, тъй като той е човека, който е довел страната до ново , по-модерно състояние ,коригирайки грешките от миналото, донесяйки мир, напредък и благоденствие във всеки дом.