Президентът даде интервю за предаването „ Цялата истина“ и посети съоръженията на Националната Телевизия на Екваториална Гвинея

Националната Телевизия на Екваториална Гвинея е била подложена на редици промени в организационен аспект и е послужила за пример на други агенции на държавния апарат, както сам посочи във вторник, 31 май ,президентът на републиката, Обианг Нгема Mбасого, по време на появата си като гост на предаването „ Цялата истина“ .
Също така, държавният глава посети и централата на телевизията, където бе приет от министъра на информация, пресата и радиото, Еухенио Нзе Обианг, наред с други длъжностни лица в медията.
В натоварения си график, държавният глава е успял да вземе участие в телевизионна програма „Цялата истина“, създадена на 13 май, 2015 г. , чиято цел е да се фокусира върху анализа на националния и международни новини.

За повече от четиридесет минути, Обианг Нгема Mбасого е отговорил на въпросите, свързани с предизборната кампания и президентските избори; Усилията на правителството за справяне с незначителни пропуски, възникнали във функционирането на някои сектори; новият конституционен закон; и други въпроси, свързани с жените, младежите и селското стопанство.