Нови членове на екипа на Министерството на информацията

Заместник-министърът на информацията, пресата и радиото, Вирхилио Серичче Рилоха и двамата държавни секретари, отговарящ за информацията, пресата и радиото, Мигел Антонио Обианг Aворo и Хосе Мба Обама Бендомo са били официално представен на главните изпълнителни директори и ръководители в Миниството, на среща, председателствана от началника на отдела, Еугенио Нзе Обианг. Събитието се проведе в центъра за управление в Malabo II, в понеделник, на 12-ти този месец.

Министър Нзe Обианг, доволен от укрепването на правителствения екип на министерството е поискал да удвоят усилията си и да продължат с работния план , изготвен за всяка финансова година. Той също така призова новозначениете да изслушат безпокойствата и да проучи предложенията на подчинените; тъй като техните мнения могат да допринесат в голяма степен за развитието на секторите, които съставляват институцията, и за реализацията на нейните проекти.
Що се отнася до изпълнителни директори и ръководители на отдели, министърът ги призова да спазват йерархията, и познаване на Закона за държавния служител и Административно-процесуалния; тъй като с тези основни правни инструменти те ще могат да изпълняват по-добре своите функции.