Нсорк осигури топло посрещане на президентската двойка

На 13-ти март, След като обиколиха провинциите Северен и Южен Биоко, Крайбрежието и Център Юг, делегацията на държавния глава, която е на обиколка из страната е пристигнала в квартал Нсорк.
Обианг Нгема Mбасого и първата дама, Констансия Манге де Обианг са били посрещнати от местните власти и широката общественост, които са аплодирали в продължение на повече от един километър президентската двойка , чак до централния площад, където е бил организиран масов митинг.
Тържественото е било открито с изказвания на кмета на града, председателят на Областния съвет на Демократическата партия на Екваториална Гвинея и правителствения делегат.
Министърът на благоустройството и инфраструктури, Педро Ондо Нгема, освен че обяви пред публиката, че правителството е отпуснало повече от 23 милиарда фанка за изграждането на няколко социални сгради в Абумеян, Думу и Нвоно Авомо, също така обяви и откриването на участък от пътя, който започва от Нсорк и е до Мофуб Акуренам. Тази отсечка от 71 км е струвала на изпълнителната власт повече от 73 милиарда франка.