Обиколката на президентската двойка стигна до Бого и Мбини

1-ви март 2017 ще остави трайна следа в историята на жителите на градския квартал на Бого, тъй като за първи път се радват на посещението на президента на републиката, Обианг Нгема Mбасогo и първата дама, Констансия Манге де Обианг, които са на държавно турнето в цялата страна.
Населението са приветствали официалното посещението на президентската двойка, особено когато те са полагали първите камъни за изграждане на различни обществени дейности.

Събитието бе белязано от намесата на възрастен мъж, който от името на всички, поздрави държавния глава и разказа историята и произхода на Бого. Символично бе подарено и едно кану на президента, като основно средство за транспортиране в областта, което след промяната в градски район постепенно се заменя с автомобили.

Много ясно е посланието на президента на Републиката по отношение на смисъла на един градски район и неговите условия. Той е посочил и необходимостта да се поддържа мир и национално единство.

След благословията на свещеника и полагането на първите камъни за изграждането на няколко социални обекта, бе сложен и край на първия етап на президентската обиколка в района на Koгo.