Президентската двойка пристигна в Мебонде -Елон и Mбание

Като част от държавното турне, започнало в островния регион, Обианг Нгема Mбасого и първата дама Констансия Манге де Обианг са били посрещнати топло, във вторник 28-ми февруари от жителите на новите градски квартали на Koгo, Мебонде -Елон и Mбание.

В това пътуване, държавният глава в качеството му на създател и президент на Демократическата партия на Екваториална Гвинея (PDGE), изрази своята благодарност на хората от Екваториална Гвинея за обновеното им доверие в последните президентски избори и ги подкани да бъдат солидарни и защитници на мира, което е от съществено значение за развитието на нациите. Той постави и първите камъни за започване на социалните дейности в различни села декларирани като нови градски райони.

В Мебонде -Елон, град в областта Утамбони, откъдето е родом Геновева Айонг Ман, капитан на женския отбор по футбол и Mбаниe, жителите му са нарекли „чудо“ това посещение, тъй като е първото такова след появяването на тези села, които имат обща граница с област Габон Кокобийч.