Президентът поставя първите камъни в новите квартали на Андом Бекуен, Айене и Мийобо

Новият градски район Андом Бекуен , разположен на 70 км от град Ниефанг и областите Айене и Мийобo са домакин на 6-ти март по повод посещението на президентския антураж, който от 5- ти се намира в провинция Жентър Юг.

На входа на малките общини населението са се събрали, за да посрещнат държавния глава, Обианг Нгема Mбасогo и първата дама, Констансия Манге де Обианг и придружаващите ги лица с овации и скандирайки “ Обианг президент.“

„Очите ни видяха това, което нашите родители копнееха да видят“ казаха в изказванията си за добре дошли, говорителите на трите населени места . Освен, че изразиха своето вълнение за това държавно посещение, те благодариха на Обианг Нгема Mбасого за промените, които настъпват в страната.

По време на среща с жителите на селото, държавният глава заяви, че новите градски квартали са били създадени, за да се гарантира по-добър жизнен стандарт на населението.

– „Аз съм горд за мира, който цари в Екваториална Гвинея, защото това е важен елемент, който ни позволява да реализираме програми, като например създаването и изграждането на този голям проект на правителството“, добави президента.