Държавният глава и Първата дама празнуват Великден в Мока

Президентската двойка отпразнува Страстната седмица в община Мока, участвайки като всички католици в града, в религиозните церемонии в църквата Сан Хосе Абад , както и на традиционната Вия Курсис, с която се дава почит на страданията на Христос на кръста.
Обианг Нгема Mбасогo и Констансия де Обианг пристигнаха в петък 14-ти април в църквата Сан Хосе Абад в Мока, където участваха в евхаристийното шействия, начело с Клеретиян Хосе Рамон Ботоко, който заяви в своята проповед, че значението на смъртта на Исус се основава главно на любовта. „Ние трябва да се подкрепяме един друг, да живеем в единство и мир както Господ е отредил , взимайки примера на Исус, също така каза той.
След това, католиците на Община Мока, заедно с първата дама на нацията, Констансия Манге де Обианг и други важни фигури, като например председателя на Върховния съд, богослужението и пенитенциарните институции, Хуан Оло Мба, започнаха Светото Шествие : пътуване на малко повече от километър с четиринадесет основи, върху които бе изобразен Исус и стаданието му на път за кръста.