Президентската двойка, поканени на сватбата на посланика, акредитиран във Вашингтон

Държавният глава Обианг Нгема Mбасогo и първата дама Констансия Манге де Обианг са се отправили на 13 май към катедралния храм в Малабо , за да присъстват като гости на брачната церемония на Извънредния и пълномощен посланик на Екваториална Гвинея във Вашингтон, Мигел Нтутуму Евуна Андеме и Пурификасион Екири.

Тържественото честване, което съвпадна с празника на Дева Мария от Фатима, събра семействата на политически фигури . Сред тях бащата на младоженеца, Алехандро Евуна Овоно Асангоно , държавен министър на Президентството на Републиката, ръководител на мисията, както и приятели и познати на младоженците, всички те събрали се в катедралата на Малабо.

Церемонията бе ръководена от няколко свещеници, които подчертаха, че църковният бракът е началото на един свят път , в който се споделя вярата и послушанието на Божието слово и грижите и отдадеността на един човек към друг.

На излизане от църквата, младоженците получиха поздравления и публични прояви на привързаност в предния двор на катедралата.