Държавният глава инспектирани няколко строежа в Джиблохо

Сряда 12-ти юли, Провинция Джиблохo е домакин по повод посещението на президента на Републиката, Обианг Нгема Mбасого, по време на престоя му в континенталния регион.

Президентът на Република се е отправил към Джиблохо, за да инспектира няколко инфраструктурни проекти , които правителството релизира там, като продължение на строителните работи в тази нова област на Република Екваториална Гвинея.

Водени от министъра на инфраструктурите в Джиблохо , Енрике Oвоно Ондо и заместник-министър на благоустройството и инфраструктурата, Фидел Нсуе Миша, както и кмета на града, ФлорентиноНкого Ндонг Ейенга , Обианг Нгема Mбасого, освен че се запозна с текущото състояние на сградите – в това число министерства, социални жилища, храмове, пътища, също така идентифицира няколко площи за изпълнението на други строежи , част от плана на правителството за този град, чиято първа копка се очаква в близко бъдеще.

Това посещение е служило за преглед на работата по обекти вече завършени и открити и полагането на основите камъни за начало на други правителствени проекти.