Йовери Мусевени посещава Джиблохо

Град Ла Пас, столицата на провинция Джиблохо, е вторият град в континенталната част, посетен от Обианг Нгема Mбасог и Йовери Мусевени Kaгута, ръководител на делегацията на Република Уганда, която обикаля различни точки от Екваториална Гвинея.

Двамата държавни глави са посрещнати в Гранд Хотел Джоблохо от височайши особи- местните власти в тази нова област и членове на местното правителство, водени от министър-председателя, Франциско Паскуал Обама Aсуе.

Посещението на град Ла Пас ечаст отдневния ред на дейността на четири дневната държавна визита на Йовери Мусевени , която той провежда за първи път в Екваториална Гвинея.

Делегацията на Уганда посети в ранните часове на 27-ти август различни забележителности в осма провинция DДжиблохо и продължи с официалната програма из Република Екваториална Гвинея, в дните между 25 и 28 август . След като прекара нощта в Гранд Хотел DДжиблохо, Йовери Мусевени Kaгута е посветил последните си мигове в града , за да посети различни места от жизнено важно значение на тази осма провинция.