Среща между президента и партийните комисии на Демократическата партия

Държавният глава, в качеството му на учредител и председател на Демократическата партия, се срещна на 4-ти  октомври с членове на специалните комисии, създадени от партията да оглавят и контролират вътрешните избори.Държавният глава, в качеството му на учредител и председател на Демократическата партия, се срещна на 4-ти  октомври с членове на специалните комисии, създадени от партията да оглавят и контролират вътрешните избори.
Да поздрави, ръководи и да направи отражение на всичко, което благоприятства Демократическата партия, да консолидира ръководството и всички членове да бъдат обучени, са някои от въпросите, повдигнати по време на тази среща, проведена в централата на Националната служба в Малабо, между Обианг Нгема Mбасого и  координатори по геополитически зони на вътрешни избори.
– “ Демократическата партия се потапя в един демократично необратим процес през последните дни. Един процес, подготовка на вътрешни избори, който ще завърши на 12-ри ноември с провеждането на общи избори за национален парламент, т.е,  двете камери и общински предприятия, в две фази „, сподели пред пресата  Херонимо Оса Оса Ecoкo, генерален секретар на Демократическата партия.
Той също така заяви, че  президента е следял развитието на тези националните избори, чиито резултати са много добри, тъй като и двамата ръководители и местните институции са реагирали положително .
Тези вътрешни избори са разработени в среда на забележителни граждански дух, мир и спокойствие, което демонстрира капацитета и усвояването на агресивност на политическата философия на Демократическа ангажираност.

06/10/2017