Област Анисок приветства президентската двойка

Президентската двойка продължава с обиколката си в цялата страна и на 4-тi март пристигna в района на Анисок, първата спирка на това шествие в провинция Веле-Нзас.

Целта на тази президентска обиколка е в допълнение към откриването на някои от 54-те градски области, започнати през 2017 г., осведомеността на населението на Екваториална Гвинея за важността на мироопазването, изкореняването на престъпността, както и доброто третиране на чужденците, които живеят в страната.

В този контекст, масовата церемония в град Анисок е започнала с думите на кмета на града, последван от председателя на областния съвет на Демократическата партия и правителствения делегат Рамон Фернандо Нгема Нгуи Монсуи. , които изразиха благодарност към държавния глава за мира и развитието на нацията. Също така го поздравиха за успешното честване на 50-годишнината от националната независимост и златната му годишнина.

В същото време и двамата осъдиха всеки опит да се наруши спокойствието на Екваториална Гвинея и потвърдиха придържането си към политическата линия на правителствената партия – Демократическата партия на Екваториална Гвинея.