Продължава втория тур на кампанията на Демократическата партия в Риаба

Втората фаза на предизборната кампания в навечерието на президентските избори в неделя, 24 април , бе във вторник в квартал 19 Riaba, особено в геополитическата зона „Б“ на тази област.

Координацията на кампанията на Демократическата партия в Риаба, ръководена от Висенте Еате Томи , продължава дейността си в различни пунктове.
Премиерът, придружен от членове на комисията по координация в Риаба, подчерта своя ангажимент към политическата линия на Демократическата партия, да се осигури мир и развитие, които съществуват и към момента в страната.

Този втори кръг е не само ориентиран към гарантиране и осигуряване на гласове за кандидата на Демократическата партия, Обианг Нгема Mбасого, но също така да се напомни за проектите, които се очакват и които ще бъдат предприети от правителството на Демократическата партия, като например: доставката и създаването на условия за питейна вода в градовете Бао Пекенйо, Бао Гранде Бантабаре, Мануел Вила Габилондо ,Климент Муньос и други места. „Ти и аз ще гласуваме за Демократическата партия следващата неделя“ това потвърдиха екстремистите на местата, които посетиха, за да демонстрират вярност към Демократическата партия.