Дейности по случай 74-ата годишнина на Президента в Спортната зала в Малабо

Възпоменателни събития по случай отбелязването на 74-ата годишнина от рождението на Негово Превъзходителство Обианг Нгема Mбасого ,се проведоха в неделя, 5 юни, с многобройното присъствие на гражданите на Малабо и Демократическата партия, които са се отправили към Спортната зала на Малабо, за да поздравят президента на Република.

Многобройни са била хората, които са пристигнали на церемонията, за да поздравят президента на републиката, Обианг Нгема Mбасого, за рождения му ден.
Сред тях, генералният секретар на Демократическата партия на Екваториална Гвинея, Херонимо Оса Оса Екоро, който освен, че поднесе на държавния глава подарък бастун, символ на властта – от името на всички членове на партията, му пожела и много здраве, благополучие и дълъг семеен живот.
Премиерът на правителството, отговарящ за административна координация, Висенте Еате Томи , Председателят на Камарата на депутатите, ГАуденсио Моаба Месу ; председателя на Върховния съд, Хуан КАрлос Ондо Анге , също са изказали поздравления по време на церемонията